Historian siipien havinaa...

Kuljusta tulee villi, mutta viisas kansa. Kuljusta tulee villi, mutta viisas kansa. Kuljusta tulee villi, mutta viisas kansa. Kuljusta tulee villi, mutta viisas kansa. Kuljusta tulee villi, mutta viisas kansa. Kuljusta tulee villi, mutta viisas kansa.

Jo vuosia ennen järjestäytyneen urheilutoiminnan alkua Kuljussa oli urheiluharrastusta, lähinnä hiihdossa ja yleisurheilussa. Ensimmäinen tälläinen oli Sääksjärven ja Kuljun kylien välinen viestihiihto talvella -37, joka hiihdettiin Ruodasjärven pohjoisenpuoleisessa maastossa. Sen jälkeen kilpailua järjestettiin vuorovuosina Sääksjärvellä ja Kuljussa.
 

Sodan päätyttyä seurasi vilkas järjestöllinen nousukausi ja Kuljussakin heräsi ajatus urheiluseuran perustamiseen. Asian johdosta oli 7.4.1946 Kuljun Työväentalolle kutsuttu koolle kokous keskustelemaan ja päättämäään mahdollisen urheiluseuran perustamisesta.
Kutsua noudatti noin 50 urheilusta innostunutta ja seura päätettiin perustaa.
 

Nimiehdokkaistakaan ei olut pulaa, ehdotettiin Sisua, Kuntoa, Kisaa, Ryhtiä yms. Kunto sai eniten kannatusta. Vuoden kuluttua nimi muutettiin Kuljun Jyryksi, perusteluna Koivistonkylän Kunnon läheisyys.
 

Seura oli siis syntynyt ja toiminta alkoi. Työkentästä ei ollut puutetta, koska koko Kuljun urheilua harrastava nuoriso haluttiin mukaan (mikään ei siis ole muuttunut tästä päivästä).
Toiminta laajeni Lempäälään päin ja -70 luvulla nousi esiin ajatus että Kuljun Jyry oli liian suppea nimi. Nimenmuutosta perusteltiin myös sillä että Kulju?! olisi liian tuntematon paikkakunta. Siispä -78 nimi muutettiin Lempäälän Jyryksi ja kuljulaisesta jääräpäisyydestä ja periksiantamattomuudesta kertoo, että osa kuljulaisista ei ole vieläkään antanut asiaa anteeksi:) Näin legendaarisesta seurasta on siis kyse.
 

Ja nyt kutsumme teitä rakkaat jääräpäät, uudet ja vanhat kuljulaiset mukaan toimintaan!

Kuljulainen uusi tai vanha!

Tunnetko tarvetta toimia kaikenikäisten lempääläisten kuntourheilun hyväksi?
Tarvitsemme ja haluamme sinut mukaan legendaarisen Lempäälän Jyryn toimintaan.

Ei haittaa vaikka et olisi urheilun ammattilainen tai olisit aikanaan koulussa liian pieneen siniseen voikkapukuun ahdettu ja siitä traumoja saanut.

Meille olet tärkeä! Tule mukaan reippaaseen ja reiluun toimintaan omalla asuinalueellasi.

Mukaantulosta koituu pelkästään etua, tutustut muihin asukkaisiin ehkä jääräpäihinkin, lapsiin ja vanhempiin.
 

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan!

Seuramme hallitus 2024

Hallitus ja sen vastuualueet 2024

Puheenjohtaja ja jäsenrekisteri:

Sanna Viitala, sanna.h.viitala(ät)gmail.com

Varapuheenjohtaja, nuorisojaosto, leiriasiat, lasten ja nuorten liikunta:

Laura Oksanen, laura.k.oksanen(ät)gmail.com

Sihteeri ja kulttuuri- ja virkistysmatkat : 

Ari Valli , 040-7734 049, ari.valli(ät)elisanet.fi 

Taloudenhoitaja:

Satu Härikkä, 040-352 8846, satuharikka(ät)gmail.com

Muut hallituksen jäsenet:

Terhi Eriksson, terhi.eriksson(ät)gmail.com (kuntojaosto, kuntopallo)

Ismo Koiranen, 040-5650 233, ismo(ät)painoarena.fi (tiedotusasiat, lehti-ilmoitukset, jäsenkirjeet)

 

Rekisteriseloste Lempäälän Jyry r.y.

Rekisteriseloste Lempäälän Jyry r.y.

 1. Lempäälän Jyry r.y. (jatkossa Jyry) pitää jäsenrekisteriä, jonka alarekistereitä ovat harrastajaluettelot ja leiriläisluettelo. Rekisterinpitäjää edustaa seuran hallitus ja Jyryn tietosuojavastaavana toimii Sanna Viitala (sanna.h.viitala(ät)gmail.com).
 2. Jäsenrekisterin tarkoitus on toimia jäsenistön yhteystietojen säilytyspaikkana. Lisäksi tietoa kerätään harrastustoiminnan ylläpitämiseksi. Seurahistorian kannalta olennainen tieto säilytetään myös.
 3. Rekisterin ryhmien kuvaus.
  • Jäsenrekisteriin tallennetaan osoitetiedot jäsenmaksun ja seurakirjeen toimittamista varten.
  • Harrastajaluetteloihin tallennetaan kuntoliikkujien nimi ja puhelinnumero toimintakauden ajaksi. Tietoja käytetään poikkeuksista ilmoittamiseen, ja ne hävitetään toimintakauden päätyttyä.
  • Leiriläisluetteloon kerätään leiriläisten nimi, yhteystiedot, huoltajien yhteystiedot, allergia- ja uintitaitotiedot, valokuvaus- ja julkaisulupa sekä syntymävuosi. Luetteloa ylläpidetään leirin ajan. Ainoastaan nimet ja yhteystiedot säilytetään seuran historiikkia ja juhlaleirien järjestelyä varten.
 4. Henkilötietojen luovutus.
  • Jäsenten tietoja ei luovuteta seuran hallituksen ulkopuolelle.
  • Harrastajien tietoja ei luovuteta seuran hallituksen ulkopuolelle, paitsi poikkeustilanteissa (esim. koronavirusepidemia) viranomaisille taudinjäljittäjille. Tällöin luovutetaan ainoastaan nimi ja puhelinnumero.
  • Leiriläistiedot voidaan luovuttaa seuran historiikkia varten sekä juhlaleirien järjestäjille. Tällöin luovutetaan ainoastaan nimi ja yhteystiedot (kts. kohta 3.4.).